Looking for yoga?

yoga retraite
Boek: De weg naar huis. Ken je mij? Spel van deze tijd. Meditaties voor thuis. Dagritme van een retraite. Het dagritme van iedere retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen. Bezinnings of Tantra Retraite? Het onderscheid van een Bezinningsretraite met een Tantra Retraite is dat de Bezinningsretraite vooral een innerlijke meditatieve bevrijdingsreis is en de Tantra Retraite zich meer richt op het in de retraite verbinden en spelen met levensenergie en met de anderen. We beginnen de dag, tot 9.30 uur vanuit stilte. Zo heb je de gelegenheid om op je eigen moment wakker te worden en op jouw manier en met je eigen energie de dag te beginnen. Je ontbijt op je eigen moment en op jezelf en hebt alle ruimte om te ervaren wat jouw ritme is in de ochtend. Om 9.30 uur starten we gezamenlijk met aandacht voor het lichaam tot ongeveer 10 uur. We doen rustige, lichte, bevrijdende bewegingsoefeningen geinspireerd vanuit heel diverse tradities yoga, chi kung, stem, adem, spel en improvisatie.
Yoga-Pilatesshop l Dé webshop voor al je yoga en pilates producten.
Meest gezochte producten zijn onze antislip sokken, antislip sokken met halve tenen, antislip sokken met tenen, casual sokken, huissokken, fitness mat, foam roller, gewichten, massageballen, mat tas, matten, ontspanning, oogkussen, oogkussens, pilates, pilates accessoires, pilates apparatuur, pilates bal, pilates barrel, pilates mat, pilates reformer, pilates ring, pilates sokken, refromer, reformer pilates, riem, schuimrol, sneakersokken, soft weights, sokken, sokken met tenen, spijkermat, step barrel, studio yoga mat, swiss ball, weerstandsband, weerstandstube, yoga, yoga blok, yoga mat, yogamat tas, yoga oogkussen, yoga riem, yoga sokken en yoga tas. Dé webshop voor al je yoga en pilates producten. Aangezien wij zelf ook helemaal gek zijn van yoga en pilates, zijn wij jaren geleden deze webshop begonnen. Ruilen en Retourneren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. BTW nr: NL859212919B01. IBAN: NL86 ABNA 0562 0703 62. BIC nr: ABNANL2A. de Bruinlaan 14. 3571 VE Utrecht.
tantra yoga
Welkom! Open Yoga Groningen.
Iedere online les is namelijk 48 uur beschikbaar! Of je nu wilt beginnen met yoga of al vaker op de mat hebt gestaan, rustige of juist actieve yoga wilt doen, je bent van harte welkom bij ons. Na een jaartje pauze organiseren wij samen met Stichting Yoga in de Natuur gelukkig weer het Yogafestival Schiermonnikoog!
amsterdam
power yoga en vinyasa yoga opleidingen.
Naast 200-urige Power en Vinyasa Yoga opleidingen verzorgen we ook Yoga modules van 30 uur die je kunt stapelen tot je een 300 of zelfs 500-urige Yoga opleiding hebt samengesteld. Een voorbeeld daarvan is onze Yoga opleiding Yoga Nidra en Restorative.
oefeningen
Yoga Academie Start een Yoga-opleiding bij AALO.nl AALO opleidingen.
Tijdens een opleiding aan de AALO Yoga Academie word je begeleid door de beste en bevlogen Master Trainers, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. De yoga opleidingen van de Yoga Academie worden alleen gegeven door Yoga Alliance YA geaccrediteerde yogadocenten RYT-200, ERYT-200 en RYT-500.
rotterdam
Yoga Amsterdam-Zuidoost YogaToday.
Bij Core Flow Yoga worden houdingen langer aangehouden voor verstilling en kracht en is er veel aandacht voor de adem en core. Uitdaging vind je ook in de tweede les Critical Alignment Yoga op maandagavond. Kundalini Yoga is een yogastijl die moeilijk met andere yogastijlen te vergelijken is.
Yoga Volkshotel.
Iedereen kan zo nu en dan wat ontspanning gebruiken. Yoga lerares Mareille Outshoorn: Mijn lessen zijn een mix tussen Vinyasa, Hatha en Yin Yoga. De lessen zijn leuk en speels. Wat je wil bereiken met yoga is voor iedereen anders.
Yoga Docentenopleiding Yoga Vedanta Docentenleiding, welkom!
Bestuur en organisatie. Welkom bij Yoga Vedanta Docentenopleiding. Je doet al een aantal jaar aan yoga en je hebt ontdekt dat yoga je goed doet en veel voor je betekent. Je merkt ook dat yoga meer inhoudt dan alleen houdingen. Misschien voel je dat yoga je in contact brengt met iets nieuws, waarvan je het bestaan niet wist. Wellicht voel je dat je écht dieper ontspant en als het ware meer thuis komt bij jezelf. Of wil je je verdiepen in yoga en zo de ins en outs van yoga ontdekken? Ben je benieuwd of er een yogadocent in je schuilt? Bij Yoga Vedanta kun je je ontwikkelen en verdiepen in yoga. Een zeer ervaren en enthousiast docententeam begeleiden je hierbij. Je leert op een verantwoorde en authentieke manier yogalessen geven; zoals het bij jou past. Ook leer je wat de essentie van yoga is. Klik hier waarom anderen voor ons kozen. Of kijk wat een aantal betrokkenen over de opleiding vertellen.
Yoga en Pilates in Zwolle bij Yoga You Burgemeester van Roijensingel 10.
werken aan je basis Kundalini Yoga Marjet. Yin Yoga voor borst, heup-en ruggebied. Yoga Weekenden in Nederland. 17 februari 2021. Yoga You Online. 3 februari 2021. Losse lessen voor thuis. 11 januari 2021. Yogadocent gezocht bij Yoga You in Zwolle.
The Hot Box Yoga Utrecht Hét Hot Yoga Alternatief Zen Zon en Zee ZEN ZON ZEE een moment van ontspanning en rust in Utrecht.
Lichaam en geest genieten van de helende infrarood warmte. ZEN ZON ZEE biedt met deze speciale hot box yoga Utrecht de primeur in Nederland! Beter dan Bikram Yoga. De heerlijk warme infrarood straling verwarmt het lichaam en niet de ruimte zoals bij Bikram en Hot Yoga.
Yoga en Mindfulness in Amstelveen Yoga Minds Amstelveen.
De yoga locatie van Amstelveen. De Yoga Studio is geopend vanaf 15 minuten voor aanvang van de les tot 15 minuten na afloop van de lessen. De lestijden kunt u vinden op het lesrooster. Meester Troelstralaan 17 1181 VD Amstelveen.

Contact Us