Search for huisje

The Hut Akoestisch huisje MV Kantoor.
Stel ons een vraag. The Hut is een akoestisch huisje voor op de werkvloer. Het ontwerp van het huisje is geïnspireerd op de speelstukken uit het bordspel Monopoly. The Hut heeft een tijdloos design en heeft een praktisch room in room concept.
Huisje van de Zeeuw Restaurant Lekkerkerk.
Geniet thuis van een lunch of diner van het huisje! In de keuken van Huisje van de Zeeuw werken we met verse ingrediënten en geven we al onze producten een streekeigen karakter mee. Dat betekent dat er zoveel mogelijk gewerkt wordt met leveranciers uit de eigen streek.
huisjesfeer.nl.
06 41 91 94 08 mag ook in de avonduren voor meer informatie. Mail ons gerust even voor onze CATALOGUS; waarin u een goed overzicht heeft. van onze producten. Volg ons op Faceboook en Instagram en marktplaats, onder de naam Huisje Sfeer.,
Huisje Linda Arnhem Bedandbreakfast.nl.
Op het Beethovenpleintje, ongeveer 5 minuten rijden met de auto vindt u een slager, bakker, drogist, snackbar en Coop voor uw boodschappen. Vlak bij het huisje zijn er twee pannenkoekenhuizen en een pizza restaurant. Wanneer wil je verblijven in Huisje Linda?
Overnachten Restaurant Huisje James.
Het speciale gastronomische hotelarrangement biedt een overnachting in een van de comfort hotelkamers aan met uitgebreid ontbijtbuffet en een 5-gangen diner bij Huisje James excl. Reserveer het Huisje James diner op de kamer arrangement. Explore the Cantharel. Aan de rand van de Veluwe en verscholen in de tuin van Huisje James ligt verscholen tussen de bomen de charmante boshut.
Platform31 kennis en netwerkorganisatie voor stad en regio Huisje, boompje, begeleiding.
Dé jongere met een ondersteuningsvraag bestaat niet; deze groep is enorm gevarieerd. De niet uitputtende verkenning Huisje, boompje, begeleiding biedt een overzicht van de type woonvormen voor jongvolwassenen met een ondersteuningsvraag. De publicatie gaat ook in op de financiële situatie deze jongeren en op de samenwerking tussen gemeenten, corporatie en zorgaanbieders.
waterland-huisje een piep klein huisje.
Verder is er een douche en toilet in het huisje en een klein keukentje met een koelkast. Het bed is opgemaakt met fris gestreken lakens en er zijn voldoende handdoeken zijn aanwezig. Bij gelegenheid is het huisje op verkenning in Nederland.
Huisje Meike Vakantie op de Veluwe.
Qua grootte en indeling is het ongeveer gelijk aan huisje Bram. Bij dit huisje kijk je vanuit de beneden slaapkamer naar de stallen die bij het huisje staan. Het huisje heeft 2 verdiepingen met in totaal 3 slaapkamers; 1 beneden en 2 boven.
Boshut, Heidehut en Duinhut Efteling Loonsche Land.
Door op Mis" niets" te klikken meld je je aan voor de nieuwsbrief van de Efteling en ga je akkoord met het privacy statement. Efteling 2021 Privacy statement Algemene voorwaarden Contact klantenservice. Maak kans op een Efteling Giftcard van 50!
Lieveheersbeestjes huisje.
Lieveheersbeestjes overwinteren veilig en beschut in dit huisje, zij kunnen naar binnen en naar buiten door de uitsparingen. Het lieveheersbeestje is de natuurlijke vijand van bladluizen. Hang het huisje dus in de buurt van planten die hiervan te lijden hebben, zoals rozen.

Contact Us